Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Διεξαγωγή διημερίδων από την Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Νηπιαγωγών για την αξιοποίηση των ΤΠΕ

 

 Π.Ε.Ε.Ν.Α.@ΤΠΕ

   Η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Νηπιαγωγών για      την Αξιοποίηση των ΤΠΕ οργανώνει μια σειρά από  διημερίδες,  οι οποίες θα διεξαχθούν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με θέμα: «Εκπαιδευτικοί σχεδιασμοί δράσεις και προοπτικές στο σύγχρονο νηπιαγωγείο».
   Η 1η διημερίδα, θα διεξαχθεί στην Κόρινθο στις 6 & 7 Νοέμβρη σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Παν/μίου Πελοποννήσου. και με την αιγίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.
   Η πρώτη ημέρα  της κάθε διημερίδας επικεντρώνεται στην αξιοποίηση των ΤΠΕ στο νηπιαγωγείο και περιλαμβάνει διαλέξεις από πανεπιστημιακούς και παρουσιάσεις διδακτικών παρεμβάσεων στην τάξη από νηπιαγωγούς.
   Η δεύτερη μέρα  είναι αφιερωμένη γενικά στις σύγχρονες τάσεις της Προσχολικής Εκπ/σης  και περιλαμβάνει διαλέξεις από πανεπιστημιακούς  και παράλληλα βιωματικά εργαστήρια. 
 Για την εγγραφή σας στα βιωματικά εργαστήρια ΕΔΩ 
Το πρόγραμμα της διημερίδας μπορείτε να το κατεβάσετε από  ΕΔΩ
  

      Η  2η  διημερίδα, θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη  στις 27 & 28 Νοεμβρίου με την υποστήριξη του  τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής  και Εκπαίδευσης ΤΕΠΑΕ του ΑΠΘ και με την αιγίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.
Χώρος διεξαγωγής: 11ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου Θεσσαλονίκης,
Ταχ. Δ/νση: Χαριλάου Τρικούπη 26, Εύοσμος
Η διημερίδα αποτελεί προσυνεδριακή εκδήλωση του 4ου Πανελλήνιου Εκπ/κού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας.
Δηλώστε συμμετοχή στο 

http://4syn-thess2016.ekped.gr/diimerida-nipiagogon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου